Britta i Gyllby

Tänkte visa er hur jag ser ut när jag spelar i Värmlänningarna. Jag är då rollkaraktären Britta, ett bortskämt rikemansbarn som tror att hon kan få vad hon vill och vem hon vill. Med andra ord ganska snoffsig av sig! Jättekul att spela eftersom att jag inte är direkt snoffsig och pryd av mig som Nina. Haha! På bilden har jag mina bröllopskläder.
Kika in här!
 
 

Krångligt i huvet

Igår satt ett av barnen på toaletten och skulle bajsa och berättar då för mig:
- När man trycker ut bajset blir det lite krångligt i huvet..
 
Ja, jag skrattade en hel del. Hahaha!!

Sommarkläder

Jag shoppade lite precis innan midsommar, var ute efter en midsommarklänning och hittade såklart lite mer, rean hade ju visst börjat på de flesta ställen. Hittade mig en assnygg blå klänning, en cool t-shirt och en jättefin sommarväska.
 
 

Bildregn midsommar


Midsommarhelgen!

Midsommarafton firades med mina närmsta vänner. Sanna, Anna, Isabell, Evelinn och Lisa. Dansade runt midsomamrstången och gjorde kransar. Vi dukade upp ett eget litet bord, åt grillat och färskpotatis, sill, drack nubbe och sjöng, käkade jordgubbstårta och pratade och skrattade. Spelade kubb och umgicks lite senare med alla grannar som kom förbi. En helt perfekt dag.
 
Igår var det dans på Gunnevi, Fernandoz, en årlig tradition. Började hemma hos Johan med dam och herrlaget i Gunnarskog + lite annat folk. Åkte sedan traktor och vagn, full ös där vill jag lova, till Gunnevi för att sen va där hela kvällen och lyssna på musik, sjunga och dansa bland allt folk. Så himla kul!! Jag undrar hur Stockholmarna skulle reagera om de kom hit och fick se hur det går till på riktig "bonnfest". Haha! De skulle nog få sig en liten chock och tycka att vi är knäppa. "Fääääst när dän ä som bäst" skulle jag vilja säga.
 
Om cirka två timmar är det dags för min första föreställning med Värmlänningarna för i år. Den kommer att spelas i Gunnarskog kl.16. Kom och kika om ni är i närheten. Alldeles nyss öste regnet ner men nu tittar solen fram och jag hoppas att den stannar, för det är inget kul att ha föreställning i ösregn. Och så kanske det kommer mer folk om solen är framme.
 
En helt awesome midsommarhelg. Jag har haft så himla kul. Det är så kul att träffa alla när man kommer hem. Ni kommer att få ett bildregn imorgon när jag är tillbaka i soffan i Stureby. Ha en fin söndag!

Härliga ungar

Efter den här veckan är det många barn som går på sommarlov i vår grupp och som tack för terminen har jag fått lite fina saker av några av barnen och föräldrar. De är ju så himla söta och jag får mig varje dag ett gott skratt!! Tack!
 

Måndag kväll

Det blev grillat ikväll med Mathilda, Johannes, Simon, Maja och Anton. Kôrv, flintastek, potatissallad, sallad, lättöl och majskolv. Det var så gott och vi hade lite stämningsmusik på, najs! Sen blev det kaffe på det och vi fick smaka på Tomas fina  men ack så goda sockerkaka. Kollar lite halvt på Kroatien-Spanien just nu, jag är inte så värst intresserad, inte Mathilda heller som sitter och spelar spel på sin telefon. Har varit en toppen eftermiddag/kväll för övrigt. Tack!

8-16.30 imorgon, liiiiite sovmorgon i alla fall. Jag är så trött!!


Bröllop

I lördags var det bröllop. Simon och Maja är nu man och hustru Algesten, det var så himla fint. Vi var i Lovö kyrka där det spelades fin musik, brudparet lyste av lycka, det kom några snyftningar emellanåt och några glädjetårar från min sida, regnet öste ner när det skulle kastas ris men det spelade ingen roll för det var så mycket kärlek i luften. Bröllopsfesten hölls vid Münchenbryggeriet med fantastisk utsikt över Stockholm och solen kikade fram under kvällen. Fint dukat, god mat, mycket bra tal, fin bröllopsdans, god tårta. Ett perfekt bröllop helt enkelt och jag tror brudparet var supernöjda.

Jag önskar er ett lyckligt liv tillsammans, ni är bäst och finast!



Studenter i Arvika

Torsdag och fredag spenderades i Arvika med alla studenter. Jag tänkte bjuda på ett bildregn ifrån utspringet och balen. Alla var så fina och glada!


Rix Fm festival

Agnes, Loreen, Dead by April, Danny, James Morrison, Moa Lignell, Sons of Midnight, Erik Hassle... 
Bra artister, bra musik, mycket folk och härlig stämning i bra väder. Jag och Sofia drog iväg till Kungsträdgården på RixFm-festival och njöt av stämningen. Lite festival-feeling!


Sommarfest med laget

Sommaravslutningen med laget var så himla grymt bra. Shit! Började på Kärrtorps IP med att grilla, snacka, volleybolla och spela lite kubb. Hade även fotbollen på på tv:n i bakgrunden och spelade musik. Sen drog vi oss in till city och skulle försöka komma in på Collage på Stureplan. "Aldrig att det kommer gå" tänkte jag, men vipps så var vi inne hela bunten på tio pers. Nån brud sjöng live, hög musik, push-up och kortkorta kjolar, alkohol, mycket dans, stekare. Kände mig lite "malplacerad" men det var najs, är sällskapet rätt så kan det inte bli annat än kul. Vi dansade hela kvällen!! Alltså, jag inte säga det nog många gånger hur mycket jag gillar detta lag jag kommit till. Dom är verkligen supergoa!!


Agnes - One Last Time

Agnes nya låt är ute och jag gillar den starkt efter att ha lyssnat på den tre gånger. Agnes har sedan Idol varit min idol och förebild. Tjejen är grym och har verkligen kämpat för att få spela sin musik världen över och hon har växt som artist mer och mer. Jag är imponerad. Grymt snygg, grym röst och bara så himla bäst!! Funderar på att dra till Kungsträdgården imorgon på Rix Fm-festival, hon ska nämligen dit.


Skå - BKBK

Sista matchen innan uppehållet. Den gick ju sådär. Vi rullade bollen väldigt bra på mittfältet tycker jag, pratade mera och tyckte vi spelade riktigt bra stundtals. Skå låg på samma plats som oss i tabellen, samma poäng fast med bättre målskillnad. Det tråkiga var att matchen slutade 6-1 (5-0). Men de har tydligen ett lag som leder div III och de hade plockat med sex spelare ifrån det laget. Urk! Så även om vi spelade bra så hjälpte det ju inte direkt. Uuh! Jag verkligen hatar dessa regler att man kan plocka som man vill. Det är orättvist och det blir ju inte på samma nivå. Tråkigt!

Men nu är det uppehåll ända till 1 augusti. Då kan ju mitt lår få läka i lugn och ro. Kontidtion ska jag försöka träna ändå. Man hinner tappa ganska mycket på två månader.


Nationaldagen

Grattis Sverige, i efterskott. Nationaldagen "firades" (jag är inte så mycket till att fira såna här grejer) med Mathilda som var här med Johannes över en dag. Vi gick varvet på stan, käkade pestopasta, snabbpromenad i Humlegården och trängdes bland folk. Mysigt! Drack en Chai Latte också, det är nästan ett måste varje gång jag är på stan. Hehe! Fick med en fin tygväska från Stadium och ett par tygshorts från Carlings för 10 kronor. Fynd! Det var trevligt att ha Mathilda med mig. Jag gillar henne!



BKBK - Essinge

Det blev ännu en förlust med 0-3. (0-2). Eftersom jag själv inte var med och spelade så tittade jag bara på första halvleken, pga det äckliga, ruskiga vädret. Men ja, Essinge var bättre helt enkelt, av det jag såg i första halvlek..
Imorgon är det sista matchen inför uppehållet, då hoppas vi på bättre resultat.


Choklad i varm mjölk

När jag och Tomas var barnvakt fick vi lite choklad som tack. Dessa två, som ska sättas ner i varm mjölk. Något helt nytt. Vet inte riktigt om jag gillade det? Först så tror jag att mjölken inte var nog varm, för det tog en sån himla tid innan chokladen smälte. Sen var det mintsmak, något jag heller inte gillar så mycket. Men det var kul att testa något jag aldrig ens sett förut, och det var ju fint, gulligt!!



RSS 2.0