You are so beautiful to me


Feelin' way too damn good

I helgen har jag sett på fotbollsmatch (Tomas var med och spelade), det regnade hela lördagen och vår match blev inställd, käkade mat på BarBord med fina flickor, diggade till Starboys på Bryggan. Jag och Isabell har haft en minispelning och därmed inkasserat 1500 kr/skalle.
Vädret har varit strålande idag, jag har börjat läsa Hungerspelen, nyss gjorde jag och Sanna ett Jillian-pass, hoppade i sjön och nu ska vi se på film och gotta oss lite.
 
Helgen har sprungit förbi och imorgon väntar en ny jobbvecka.
 

You are the best


These boots are made for walking

Jag har köpt nya skor (på rea såklart). Så himla fina så jag dör lite grann. I love them!!!
 

The winner takes it all

En helg med sällskapet Värmlänningarna är både asroligt och slitsamt. Vi hoppade på Cinderella som skulle ta oss över till Åland på fredag kväll. God buffé, öl, drinkar, dansgolv och det roligaste av allt: KAREOKE!! Sov på båten i ca 5 timmar innan vi skulle upp och äta frukost för att sen hoppa av båten och åka till Badhusparken i Mariehamn. Två föreställningar blev det, med sammanlagt ca 60 personer i publiken vilket var väldigt tråkigt när vi åkt så långt.
Inte speciellt bittra för det, på kvällen gick vi alla ut och åt, jag och Hanne spelade minigolf. Sen begav vi oss till det fina vandrarhemmet, snackade långt in på natten innan vi alla blev för trötta.
 
Imorse åt vi frukost på vandrarhemmet innan vi åkte in till den lilla staden för att strosa runt innan båten åkte tillbaka till Stockholm. Jag och Hanne letade förgäves efter en handduk (vi ville sola) men allt var i princip stängt så vi slutade sittandes på en parkbänk i solen. Båten tillbaka tog bara två timmar och jag hoppade på en direktbuss till Stockholm-central medan dom andra bussade hem till Arvika.
 
Nu sitter jag här och väntar på att min fina Tomas ska komma hem efter helgens spelning på Arvika Hamnfest.
 
En awesome helg. Jag verkligen gillar Värmlänningarna-gänget. Alla är så härliga och det är alltid mycket knasigheter, roliga vitsar och man skrattar ALLTID i detta gäng. Hanne är ju en pärla också. Det är sånahär resor som gör att man lär känna alla mycket bättre. Sköj!!!
 

RSS 2.0