Äntligen fotboll

Oh yeah, oh yeah, oh yeah!! Vår tränare har ändrat sig och kommer att stanna ett år till med oss. Fatta va bra!! Ikväll hade vi spelarmöte, pratade om säsongen som gått och vad vi ska satsa på den kommande säsongen. Träningar, upplägg, cuper, träningsmatcher, matcher etc. Vi kommer att dra igång träningarna nästa vecka. Som jag längtat!
 
Det tråkigaste är att jag inte kommer kunna va med under försäsongen eftersom jag ska resa. Kommer sakna fotbollen något rejält när jag är borta. Sakna allt som byggs upp i ett lag under våren, sammanhållningen. Men jag får satsa allt när jag kommer tillbaka och hoppas att jag fortfarande är en i gänget. Hehe! Men ett års frånvaro i Stockholm gjorde ju ingen skillnad. Man är alltid lika välkommen i Gunnarskog. Bästa tjejerna!
 
 

Kanelbullar

Imorse gick jag upp 8.15 för att det skulle finnas färska kanelbullar till 11-kaffet då mamma, pappa, svärfar + bror och Adam kom för ett litet fikabesök. Bra start på dagen och bullarna blev kanon. Jag provade denna gång att göra hälften som "kringlor", alltså tvinnade dem och snurrade ihop dem och hälften vanliga. De kringliga (? haha) blev finast men smakade lika gott som de vanliga. Så det är vad jag har sysslat med denna morgon.
 

Födelsedagsbarn, pannkakor och trevligt besök

Pappa fyllde år i fredags. GRATTIS bästa!! Det firade vi hela familjen med trerätters och spel. Fin kväll!
 
 
Det blev en lugn hemmakväll hos mor och far igår med ett glas vin och slapp i soffan. Eftersom Tomas jobbade lördag-dygn på brandstationen så var det mysigt när han kröp ner hos mig imorse där vid 8-tiden. Vi sov lite till innan vi gick upp och gjorde amerikanska pannkakor till frukost. Mumma!!
Gick och hälsade på grannarna på Björkenäs innan vi åkte hem till Gunnarskog för att egentligen inte göra någonting. Vilken tur att Jonas, Theres och Arvid bjöd hit sig själva så vi fick dricka lite kaffe och prata en stund. Mycket trevligt! Borde bli en söndagstradition. Hihi.
 
 
Har klippt min pojke idag och även hittat första julklappen. Wiie!

RSS 2.0