New in

Idag slutade jag klockan 15, så himla skönt!! Så jag åkte in till stan en sväng och tittade om de hade nått kul på H&M eftersom det var 10% på hela sortimentet. Klänningen jag kikat på satt inte alls som jag hade tänkt mig så den fick inte åka med hem. Det fick dessutom dessa två plagg göra. Jag som alltid köper kläder med färger som vit, svart, grå och brun annars, (bukar få lite skäll av mamma att jag ska ha mer färg) men från och med nu är det en mer färg-Nina ni kommer att få se, i alla fall i sommar!

Linne: Gina Tricot 99:-
Blus: BikBok 149:-




De här shortsen, som jag älskar, köpte jag på BikBok för 149:- (hög midja) för ett tag sen, de finns i flera olika fäger men eftersom jag är lite småkär i denna underbara, blåa färg så fick det bli ett par såna. LOVE!!


Man Down cover

När jag var hos Lisa i Göteborg så visade hon mig denna covern av Man Down som Walk off the Earth gjort. Jag blir på så bra humör av denna. Kommer antagligen lyssna i sönder den, men äsch. Den är ju så bra!!


Loreen på Hötorget

Imorse när jag åkte till jobbet så läste jag i Metro att Loreen skulle välkomnas på Hötorget ikväll kl.19. Tomas skulle in till tåget (spelning på Glada Ankan i Karlstad imorgon) så jag åkte med in lagomt till att Loreen välkomnades till ett fullproppat Hötorg och hon framförde Euphoria två gånger med en intervju emellan. Båda gångerna fick jag gåshud och en såndär klump i halsen och lite tårfyllda ögon. Hon är ju grymt bra den där bruden!!


Bra helg!

Helgen har varit toppen (förutom matchen igår). Hade Britta här på Eurovisionmys (och övernattning) igår kväll och kollade in hur överlägset Loreen vann. Wiiie! Så himla häftigt och värdig vinnare.

Så idag på förmiddagen var Chagallos här och strosade runt i huset och trädgården, hade lite Mors-Dag fika. Sen drog jag in till stan för att träffa Anna och vi gick till Hagaparken med pastasallad i picknick och solade någon timme samt gick en liten promenad. Superhärligt!! Underbart väder så man kan ju inte må annat än bra dessa dagar.

Och om cirkus en timme kommer Tomas hem!! Wiiie.


BKBK - Spånga

Skitmatch är väl det rätta ordet. Började bra med uppladdning och käk innan match med några i laget. Första halvlek hänger vi inte med rikitigt och får jaga men lyckas ändå hålla nere till 0-1 i halvtid, skitmål dock.
I andra halvlek spelar vi mycket bättre, skapar chanser och reducerar till 1-1. Snabbt blir det dock 1-2 (också skitmål) och när det är ca 25 minuter kvar stäcker jag mig i vänster, framsida lår. GAAAH! Med två nu skadade avbytare är det ytterligare en tjej i laget som sträcker sig och vi spelar med 10 man den sista kvarten. Så resultatet blev 1-5 efter detta. SKITMATCH!!!

Nu när foten är bättre är en sträckning så himla surt. Något som gör ont för varje steg man tar, något som inte läker på en vecka direkt, något som är så himla lätt att sträcka upp igen och igen och igen. Så ja, det känns urk just nu!!


Vårfest

Igår var det en helt underbar dag, vilket väder, jag låg ute i princip hela dagen! Tomas blev glad för sina presenter, puh. Och på kvällen var det Vårfest med all personal för Bagarmossens förskolor. Mat, dryck, lottdragning, kubb, fotboll och dans. Riktigt najs! Jag tog det lilla lugna, har match idag kl.14. Tagga!


Födelsedagsbarn

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Tomas födelsedag, hurra, hurra, hurra!!

Idag fyller min fina Tomas år. Grattis på födelsedagen och hoppas den blir toppen på brandstationen med tårta och härliga människor. Så ses vi igen när du kommer hem.



BKBK - Åkersberga

Första vinsten med BKBK i onsdags. Fatta vad vi jubla efter en riktig rysare till match.

Vi spelade så jäkla bra, i alla fall i första halvlek då vi tog ledningen med 3-0. Äkta hattrick från min sida. Det var inte igår minsann. Riktigt kul!
I andra halvlek slappnar vi har för mycket, ligger för långt ifrån och hamnar steget efter hela tiden. Så Åkerberga glider upp jämnsides till 3-3 när det är ca 10 minuter kvar. Då var det nervöst vill jag lova. Jag sabbar två frilägen på det, men lyckas ändå klämma in 4-3 inpå slutsignalen. VI VANN, VI VANN, VI VANN! Så himla gött, äntligen en vinst och 3 poäng.


Och blommorna är vackra

Är hemma idag. Mitt huvud gör ont och min kropp gör ont och är sliten. Passar på att njuta och ta det lugnt ute i solen bland blommorna som pluppar upp. Dricker mycket vatten och hör vinden blåsa lite lätt i träden. Sommar!


Helgen med Lisa

Den var helt super! Så himla kul att ses igen och även om det var ett halvår sedan vi sist sågs så kändes det som "förra veckan". Härligt med sådana vänner. Hela fredagen gick åt att åka karuseller på Liseberg, älskade Liseberg, vad jag har saknat dig. Atmosphere, finns inte ord, vilken kick!!

lördagen strosade vi runt på shopping, det blev återigen en del grejer med hem. Skor, kläder och hudvårdsprodukter. Good stuff! Lagade god mat hemma, lyssnade på musik och gick sedan ut och tog en öl på en pub.

söndagen kom sommarvärmen kan man säga. 21 grader. Galet skönt! Det blev promenad och sen ut med en filt i solen och hade lite picknick och pratade. Innan hemfärden träffade jag kusin Adam över en cider/öl på O'Laerys. Riktigt trevligt. Tågresan hem var nog den drygaste och jobbigaste jag varit med om. VARMT, och kallt emellanåt, smockfullt med människor, hungrig Nina och 30min kö till kiosken där det mesta var utsålt. Men jag kom hem i alla fall och avslutade kvällen med pizza i Tomas sällskap.

Tack Lisa för en härlig helg. Nästa gång får du komma hit till Stockholm!


Ängby - BKBK

Idag gjorde vi våra två första mål. WIHOU!! Även om vi förlorade matchen med 4-2 (3-1) så kommer vi närmare och närmare och det känns bättre för varje match som går. Nu är det bara en vinst som fattas. Jag tyckte vi spelade boll idag, passade och kämpade bra men det räckte som vanligt inte hela vägen. Nästa match går bättre! Bara att peppa varandra och kämpa för en seger.


Matcherna

Eftersom jag ändå har en kategori som heter "fotboll" så kanske det vore bra om jag berättade för er hur matcherna går. Även om jag inte vill på grund av resultaten hittills. Haha! Kan bara meddela att det är skillnad på att komma femma i div.5 ena året och sen bli inhoppare i div.4 nästa år. Så är läget för BKBK som jag spelar i nu.
De två senaste resultaten speglar inte riktigt matcherna. Absolut inte den som spelades igår. Det känns så orättvist, vi får liksom inte till det. Grrr!

Första matchen spelades mot Mariebergs SK. Där blev det brakförlust med 9-0.
Andra matchen spelades mot Enebybergs IF, också brakförlust med 9-0.
Matchen igår mot Sollentuna IF slutade 5-0. (0-0 i halvtid).

Dessa lagen är top tre i serien kan jag tillägga och på torsdag ska 4:e matchen spelas mot Ängby IF. Vi hoppas på bättre resultat då. Tagga, tagga, tagga!


Rascal Flatts

Rascal Flatts är musik som påminner mig mycket om gymnasietiden och vår första estetshowturné. Plattan gick varm och vi sjöng med där vi åkte runt på vägarna till Koppom, Töcksfors, Årjäng, Sunne. Då gick denna låt varm som också är en utav mina favoriter.


Cheesecake

Det bjöds på cheesecake på möhippan och jag fick stå för tillverkningen. Har aldrig gjort det förut men det var ju hur enkelt som helst. Receptet fick jag av Isabells mormor. Tackar!

Ugnen 150-200 grader.
10-12 digistivekex
3 msk margarin, eventuellt lite mer
3 msk strösocker

Smällt smöret, häll i strösockret och mosa kexen, blanda allt.
Platta ut smeten i en rundad form och grädda i mitten av ugnen i 8-10 minuter. Låt svalna!

200g philadelphia
2 dl florsocker
2 dl vispad grädde

Blanda alla ingredienser och häll över det över bottnen. In i frysen i 24h.
Servera med hallon och krossad daim, som jag gjorde. (eller andra bär). MUMMA!



Majas Möhippa

Dagen har varit fylld med möhippa för fina Maja. Vi plockade upp henne vid 9-tiden och drog iväg till en målarstudio. Där fick vi börja med att måla på varsitt papper och sen gå varvet runt och måla på varandras, och detta till musik. Alltså få en feeling och måla. Skoj! Sen fick vi alla en varsin liten tavla att måla, rita, klippa-ut-och-klistra, spraya etc på. Maja fick en större tavla. Temat var såklart "Simon & Maja". Det var så himla skoj och jag tror Maja gillade det starkt. Alla tavlor blev så olika, roliga och personliga.

Sen blev det picknick i Vasaparken. Pastasallad, krusbärsdricka och frågor om Simon. Efter det drog vi till Ulricas salong där det bjöds på bubbel, jordgubbar, bullar och choklad. Där fixade vi hår, makeup och rock-outfit på Maja inför kvällens hemma-photoshoot. Nice!! Snygg brud vill jag lova.

Kvällen spenderades i Stureby med photoshoot, vegetarisk paj, kaffe och cheesecake, introtävling och frågelekar och massor utav prat. Det har varit en fin och mycket rolig dag och jag hoppas att Maja också gillade den och att den blir minnesvärd.



Majas übersnygga målning

Mitt bidrag till brudparet


Warmland

Återigen en jättebra helg i Värmland. Jag märker verkligen hur mycket jag saknar alla där hemma när jag väl kommer tillbaka till min ensamhet i Stockholm (förutom att jag har min Tomas). Hälsade på mormor, var med på systers 20-årskalas som var så himla kul, delade säng med Bell i Åmotfors, hade genrep med värmlänningarna och avslutade söndagen med Isabell och Evelinn på Smultronstället med kubb, fresbee och snack till solnedgången vid vattnet. Underbart! Sen åkte vi bilen till Stockholm igen.

Denna vecka är det flytt som gäller så vi får se hur mycket uppdatering det blir.


Creepy

Uppe i Gunnarskog finns det läskiga och gamla övergivna hus.


En helg i Värmland

Nu är jag tillbaka!
I fredags drog jag till Värmland för att spendera helgen där. Egentligen hade jag match här i Stockholm men den blev inställd så jag tog mitt pick och pack på tåget och åkte mot skogarna. En helt underbar helg måste jag säga.
Träffat mina nära och kära, strosat i skogen, sett Arvika Dansstudios vårshow med Bell som Charlie Chaplin, shoppat lite, festat lite, spelat kubb, solat, ätit middag på verandan till spegelblank sjö, bastat, gosat med vovven och bara haft det hur bra som helst. Vädret har varit det bästa hittills i år och jag mår så bra av värmen och solen. Och det är ljust så länge nu. Gräset har blivit grönare och allting håller på att blomma ut. I love it.

Valborg firade vi i Eskilstuna hos Victoria och Peter med god mat, spel och prat. Gilla!!


RSS 2.0