BFF

Evelinn är hemma på höstlov så då är det bäst att passa på att vara med varann alla vi fyra. I måndags fikade vi på Nordell's. Mys! Idag var vi hemma hos Isabell och käkade pizza och snacks, spelade Tjejmiddag och pratade i fyra timmar.
Jag märker hur mycket jag saknar att vara vi fyra. Det händer tyvärr inte allt för ofta nu när Evelinn flyttat till Åsa för att plugga. Men man får passa på när man kan. Love you!
 
Riktigt rolig kväll, och vi ses imorgon igen på det lilla "kalaset".
 

New in


Oh yeah, we're going!

Nu ska jag berätta något riktigt roligt för er!! De närmsta vet redan min lilla hemlighet men jag kan ju inte va taskig och strunta i att berätta det för er andra också. Håll i hatten!
 
Jag och Sanna (lillasyster) åker på långresa i tre månader efter årskiftet. Yeay! Vi ska göra stopp i HongKong, Australien, Nya Zeeland och Thailand. Det kommer bli så jäkla häftigt. Jag har velat göra en sån här riktig resa i flera år nu. Jag har försökt pricka in rätt läge och äntligen blir det av. Det fina är att jag får åka tillsammans med min bästaste lillasyster. Vi har redan börjar planera och kikat ut olika rutter, ställen, boende, hur man ska ta sig runt, packning, budget etc. Jag är väldigt glad över detta ska ni veta. Wihej!
 
Om ni har tips på platser att besöka i dessa länder så är allt välkommet!
 
 

"Lilla huset på prärien"

Jag har ju lovat er bilder på vårt lilla hus, varsågoda. Här har ni några foton på vårt mysiga boende som för mig känns lite som Lilla huset på prärien. Det är fortfarande mycket av möblerna som är hyresvärdens. Eftersom kontraktet är fram till 31 maj så ligger vi lite lågt med att skaffa nya möbler och så. Men jag känner mig nöjd med det som finns just nu och jag trivs mer och mer. Vi har ju ändå lite egna grejer så det känns ju inte helt främmande att bo här. Och lite småsaker som är vårt ska vi nog få fram mer utav!
 

Hejhej på mârten

Eftersom jag glömde min kamera som jag absolut skulle ha med på mârten så fick det bli iPhone-pics istället, inte lika kul.
 
Mârten = marknad = smockat med människor i lilla Arvika, cocosbollar, brända mandlar, godis, leksaker, ballonger, karuseller, hoppborgar, massor utav stånd med olika försäljningar, fest, alla vänner hemma, munkar, trångt och underbart. Mârten betyder så mycket och jag gillar verkligen mârten, det är så mysigt. Särskilt om det är så fint väder som vi hade denna helg. Lovely! Vi köpte cocosbollar (ett måste), lite godis och en jättefin korg. Jag är nöjd!
 

RSS 2.0