Bästa födelsedagspresenten!

Håll i er nu! Jag har fått världens coolaste födelsedagspresent av min bästaste pojkvän.

Imorgon åker vi mot Löfbergs Lila Arena för att kolla när Färjestad-Växjö spelar mot varandra. Det är ju alltid någon som brukar stå på isen och sjunga nationalsången innan matchen börjar. Vet ni vem som kommer stå där imorgon!!? (hihi). JAG!!!!! Min fina Tomas har fixat så att jag ska få sjunga inför hela arenan som rymmer 8500 pers när det är fullsatt. Fatta va coolt. Jag är så himla glad och helt uppe i det blå. Tack, tack, tack älskade Tomas. Jag hoppas du vet att du är den bästa!


Glad tjej


Happy birthday to me

Nu är jag 23 år fyllda. Min födelsedag har varit toppen och den har tillbringats med de bästa; Sanna, Evelinn och Isabell, som anlände med tåget under dagen. Vi har käkat hemmagjord pizza, glass med varma hallon, jag har fått lite paket, vi har fikat, pratat, skrattat och avslutade dagen med filmen "crazy, stupid love". Nu ska vi bädda ner oss och ladda inför morgondagen då det blir shopping på hög nivå.

Tack till alla som grattat mig, ni är så fina!


Nysockensjön


Spindelblomman

Jag som trodde att jag skulle hinna tvätta och städa idag! Men nejdå, inte en lugn stund. Imorse ringde det igen, vikarie på förskolan Spindelblomman. Yes! Ska även dit imorgon. Haha. Det är så roligt, när ett jobb kommer så kommer ALLA. Fick förfrågan idag om att vikariera två veckor f.o.m måndag på en annan förskola i Nacka. Hmm! Kan inte. Har två grejer inbokade som kommer i vägen. Det ena är vik på Vitsippan och den andra är en liten hemlis som jag inte tänker berätta för er riktigt än. Så tyvärr. Hade ju varit jättebra annars. Men de skulle ha kvar mitt nummer och det är ju tummen upp!!! Hihi.

Jag har blivit lite förkyld och haft ont i halsen sen jag började vika. Hoppas de små liven inte smittar ner mig allt för mycket. Peppar, peppar!!

Här sitter jag och försöker värma mig med en kopp te. Fryser sådant hela tiden! Senare ikväll kommer Tomas hem, wiihiie. Och imorgon åker vi hem till Värmland. Hallvärmländskan here I come!!!

(Och det är så himla mycket roligare när det pluppar in kommentarer!! Tack!!)




Vitsippan

När jag vaknad imorse var jag pepp på i princip allting, på bra humör helt enkelt! Gick ut med vovven och tänkte dra igång städandet när jag kom hem. Jag hann inte så långt för när jag va ute med vovven så ringer de från förskolan här i Bagis (som jag lämnade in CV till igår) och frågar om jag kan hoppa in direkt, en av dagisfröknarna blev nämligen sjuk. SJÄLVKLART kunde jag hoppa in!! Så idag har jag varit på Förskolan Vitsippan med småttingar. Jag ska även jobba imorgon. Wihou! Happy me! Så städningen får vänta lite.. tvätten också.

Ikväll har jag käkat marabouchoklad och tittat på Sveriges Next Top Model. Glad att hon åkte ut, vilken jobbig brud!! Nu ska jag fortsätta att titta på några avsnitt av Vänner innan det är dags att stänga igen ögonen. Hoppas alla haft en fin dag!!

Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag! När jag var liten skrev jag alltid i mina små pappershjärtan (och antagligen fler med mig) "Grattis på alla hjärtans dag" och sen gav bort dom till alla jag kände. Grattis? Trodde jag att alla hjärtans dag var en person, eller att personerna man gav hjärtana till fyllde år? Eller, eftersom alla hjärtans dag ska framstå som en fin dag för alla, precis som en födelsedag är. Varför skrev man grattis? Jag har i alla fall inget bra svar.

Denna dag får jag antagligen fira med mig själv. Jag tänkte storstäda hela lägenheten, sen ska jag tvätta, men först ska jag ta en härlig promenad med den vita lilla hårbollen. För att lyxa till det lite tänkte jag gå och köpa fina blommor och lite choklad som jag kan gotta mig med ikväll. Hoppas ni alla får en fin dag och ta hand om er och era nära och kära.

Ska nämna något om min fina pojkvän som jag inte kan pussa idag. Du är bäst, och jag saknar dig! Det var kallt inatt så det hade varit bra om du va här och värmde mig. Men snart så! Jag älskar dig på alla hjärtans dag och alla andra dagar! PUSS.


I'll be there for you

Någonting jag aldrig kommer att få nog av är serien Vänner. De ligger mig varmt om hjärtat och att klicka hem boxen från Ginza är bland det bästa jag gjort, ever. Nu kan jag gråta, skratta, tvistas med motgångar, vara glad för medgångar och vara allmänt lycklig med dem när jag vill. Awesome! Så nu har jag tänt massa levande ljus, tekoppen är fylld med arvikate och nu drar jag igång År 6 med Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey och Phoebe. Ross är min favorit. Vilken är din?


This is what I'm made of

Ibland kan det hjälpa med att en annan artist gör en cover på en låt, som jag sen tycker blir så himla mycket bättre. Som den här låten. Jag har aldrig tänkt på texten förut men efter att Amanda framförde den i Idol så har jag liksom fattat innebörden av låten Made of. Grymt bra text ju!

Amanda Fondell - Made of

Jag ser ljuset


We are shadows, oh we're shadows

Anna Ternheim - Shoreline

This is it

This is it
A complication of interviews, rehersals and backstage footage of Michael Jackson as he prepared of his series of sold-out shows in London.

Jag blir så tagen av den här filmen och så himla imponerad på alla som skulle varit med och genomföra showen så att jag vill grina. Och Michael, vilken kille. Han är en sån fruktansvärt bra sångare, dansare, entertainer, musiker, allt. The King of Pop, det stämmer verkligen till 100%. Jag menar, lyssna bara på hans låtar. Han har inte gjort en enda flopp. Och konserterna, det hade blivit så grymt maffigt och häftigt, han satsade allt på en sprakande show. Allt för sina fans.


Chai-Latte

Jag gillar chai-latte mer och mer. Wooonderbaaar!!!
(tidigare idag i väntan på tunnelbanan).

Life is music, play it louder


Jag bara älskar den här bilden, och killen givetvis.


Autumn's leaves have all been blown away


CrossFit

Okej. Igår tränade jag fotboll med mina favoritbrudar GIK/BIK. Innan bollspelet körde vi styrka. Mhm. Det har inte jag gjort på dretlänge så idag har jag en GOO (med en nypa ironi) träningsvärk, ja, i princip överallt.

Ikväll hade BK/BK träning. CrossFit. Eftersom jag aldrig provat på det förr och inte riktigt fattat vad det innebär så tänkte jag att det kan väl inte vara så farligt. Visst, Tomas hade varnat mig...

CrossFit är ett styrke och konditionsprogram
byggt på ständigt varierade funktionella rörelser
utförda under hög intensitet

Alltså, jag trodde ärligt talat att jag skulle DÖ. Satan i gatan va jobbigt det va. Och flera gånger va jag påväg att ge upp men tydligen så finns det lite jävlaranamma i mig också. Vart nu det kommer ifrån för den har då inte funnits där förut?? Jag kanske helt enkelt inte vill visa mig svag inför stockholmarna.

Det bästa är ju när man är klar med workouten, kommer hem och käkar något, hoppar in i duschen och man kan bara ge sig själv en rejäl klapp på axeln för att man klarade det. Sen kan man dricka en kopp varm choklad också som extra belöning. Nej, det ska bli gött att lägga sig i sängen nu. Vi får la se om jag kommer upp imorgon.


RSS 2.0