Sov gott älskade katt

Igår hade vi bestämt oss för att finaste Simba skulle få somna in och kliva in i katthimlen. En mycket jobbig dag och det berörde mig mer än jag trott, hon har berört mig mer än jag trott. Hon har funnits med i 17 år av mitt liv och jag känner en stor saknad!!
Älskade katt, jag har fällt många tårar. Hoppas du sover gott och har det bra där du strosar runt bland alla molnen, på gräsmattan, i skogen, vart du än är! Älskar dig fina miis.
 

Värmlänningarna i Östervallskog

Idag var det premiär och första föreställningen med Värmlänningarna. Vi var i Östervallskog, långt ute i ingenstans, tror aldrig det tagit så lång tid att åka på en jäkla grusväg, jag somnade i alla fall. 
Fint väder under hela föreställningen, det blåste dock ganska mycket. Cirkus 100 personer i publiken och föreställningen gick okej. Det kändes som att ingen var riktigt peppad eller taggad och det blev lite fel här och där. Vi får tagga och göra nästa föreställning bättre!!
 

Just chillin'

Ja, idag är det ju premiär på Bryggan här i Arvika och jag antar att hela stan ska dit. Löningshelg och fint väder, kan ju inte bli bättre. Själv har jag haft lite beslutsångest gällande detta, om jag ska joina resten av stan eller inte. Jag har inte riktigt känt suget men vet att det skulle bli jäkligt kul när jag väl är där, det brukar ju vara så, men.. nu avnjuter jag ett glas rött här på verandan till spegelblank sjö och filosoferar lite över livet, inte helt fel det heller, jag känner mig nöjd med mitt lilla val. Fina katten gör mig sällskap också.
Ha det så kul på Bryggan ikväll folkens.
 

Begravning och kusinbarn

Igår sjöng jag och Isabell på hennes farfars begravning i Ny kyrka. Det var en väldigt fin begravning med mycket musik. Det svåraste var att min sång skulle framföras precis efter "avskedet" så det var svårt att hålla tillbaka tårarna och sen försöka fokusera på sången. Det gick okej ändå. Tack för ett fint avsked som jag fick ta del av!
 
På eftermiddagen kom kusin Maria och kusinbarnet Douglas och hälsade på. Lilla skrutten!! Vi satt på verandan i strålande sol och njöt fram tills det började ösregna, vilket också var rätt mysigt. Sanna hade gjort de godaste kladdmuffinsen som snabbt tog slut. Douglas var så snäll, han sov iofs mestadels av besöket, social liten prick det där.
 
Sen på kvällkvisten kom finaste Evelinn och drack te med mig och Sanna. Mys!
 
 

Stan är full av vatten

Ja nu var det ju ett tag sen jag satt här och skrev ner några rader. Jag har hälsat på familjen Granlund igen, jag hoppas inte att de tröttnar på mig. Jag vet att Arvid inte gör det i alla fall. Lilla busfröt gillar att pussas. Vilken tjejtjusare han är!
 
Igår var jag hos Hanna och pratade och drack te ur hennes fina Astrid Lindgren-koppar. Bra onsdagskväll!!
 
Det är grått och trist i lilla Arvika just nu, lite för mycket regn, inte kul. Så idag drog jag och pappa till Charlottenberg och strosade runt bara för att fördriva tiden. Lite smått och gott blev det och en fikapaus med kaffe och salami/brieost-smörgås. Två linnen, tvättsvampar till bilen och ett par fotbollsshorts fick jag med mig hem. Tror aldrig jag gått tomhänt ifrån shoppingcentrat. Haha! 
 

Lunch och Skillingmark

Igår tänkte jag och Isabell lyxa till det lite och äta mat på BArBORD. Sagt och gjort! Det blev en ceasarsallad med kyckling för min del, och så delade vi på en efterrätt; vit vaniljyoghurt med bär och frukt. Mums!! Trevlig stund på dagen!
 
Direkt efter det åkte vi hela familjen till Skillingmark för att hälsa på Noréns. Jag vet inte hur längesen vi var där allihopa och det var jättetrevligt. Kaffe, tårta och muffins. Mätt i magen! Hälsade även på höns, tuppar och kycklingar. Hihi. Roliga djur!
 
Sen på kvällen blev det te och älskade Harry Potter!!
 

En fullbokad helg

Helgen har varit helt crazy, typ!
 
Fredagen började med att åka till Deje för att spela fotbollsmatch. Första matchen för min del för i år så det var en aning nervöst. En match som gick sisådär för allihopa. Vi spelade inte direkt jättebra enligt mig, ganska stressigt och kunde inte riktigt lugna ner oss. Stundtals rullade vi bollen och gjorde fina passningar och vi lyckades klämma in några chanser och vinna med 5-0. Woooh! Hur jäkla gött som helst, somnade skönt den kvällen kan jag lova.
Min kondition är inte direkt på topp. När jag väl bestämde mig för att träna upp den så blev jag sjuk istället, har varit sjuk i en vecka fram till nu, så jag trodde jag skulle dö där ute på planen stundtals. Haha. But I survived!
 
lördag drog några av oss i SingOut till Karlstad för att genomföra konserten med Samuel Ljungblahd. Började med lite rep i LLA, vidare in till stan för att luncha och sen repa med Samuel, tillbaka till LLA för ett snabbt soundcheck och sen var det dags för the show. Med cirka 1000st i publiksiffra och med världens drag från början till slut så kändes det som att LLA kokade en aning. Helt sjukt!! Det var så himla roligt och jag ångrar inte en sekund att jag var med. Och Samuel, vilken underbar människa och artist. Vilken röst, vilken energi.. Jag hittar inte ord.
 
söndag åkte jag till Åmotfors för att ha genrep med Värmlänningarna. Jag tror det var det bästa genrep vi någonsin genomfört. Det gick skitbra!! Tror alla var lite smått förvånade över att det gick så bra också. Hehe!
Jag var lite nervös, har ju inte kunnat medverka på de tidigare repen så detta var premiär. Men det gick väldigt bra, så jag är nöjd. Kul att få vara lite arg ibland, är ju inte direkt min vardagssyssla annars.
 
Sen direkt till Arvika efter det och sjunga lite med SingOut. När jag kom hem sen var jag duktig och sprang 3km. Kändes gött att avsluta helgen på det sättet.
 
En helg som har varit hur kul som helst, verkligen fylld med det jag älskar mest!!
 
 
 

En såndär Bra-dag

Vaknade till strålade sol och åt frukost i värmen på framsidan. Tog sedan bilen till Bäckåsen och hälsade på Theres och Arvid. Vi gungade, lekte i sandlådan, blåste såpbubblor, kastade boll till Loke, åt mat och fikade på verandan. Arvid gillade inte chokladbollarna Theres hade bakat så gott, det gjorde i alla fall jag. Trevlig start på dagen!!!
 
Sen spenderades eftermiddag med att hälsa på Åsman och kolla bilder från hans safari-resa i Tanzania. Häftigt må jag säga. Något jag själv skulle vilja uppleva någon gång. Lejon, flodhästar, giraffer, elefanter etc. You know!
Drog sedan vidare till Isabell och Erik och umgicks med dom. Vi tittade på Pirates of the Caribbean och åt chips. Haha!
 
Vädret drog ju tyvärr över till regn under dagen men det har ändå varit en bra dag och jag har varit glad!!! Tack för den alla inblandade.
 

Namngivningsceremoni

I helgen har jag varit på namngivningsceremoni för kusinbarnet Noomi. En fin liten tillställning där jag och Sanna sjöng två låtar, Noomis faddrar presenterades och det lästes dikter. Efteråt bjöds det på supergod smörgåstårta och även tårta, kaffe och kaka. Presentöppning blev det och lillan fick många fina smycken, tavlor, böcker, tallrikar mm. En jättefin dag och jag tror alla var nöjda, Noomi också, hon var så snäll hela tiden!!
 
 

I was born this way

Har glömt att skriva om förra helgen då det var dansshow på Ritz med Arvika Dansstudios alla elever och grupper. Alla småbarnsgrupper är ju hur söta som helst. Man kan inte annat än le när man ser dem uppträda.
Min grupp, showjazz, dansade till Lady Gaga's "Born this way" och Laleh's fina "Some die young".
Två helt suveräna koreografier av bästa Marie-Louise. Själv var jag bara med på Gaga's låt eftersom jag varit borta större delen av vintern/våren men det var hur kul som helst. Varmt, svettigt, trångt och awesome uppe på scenen.
En jätterolig helg med fina dansare, fina koreografer, fina lärare och underbara människor. Önskar ibland att jag lagt ner mig lite mer på dansen och utveckling, skulle gärna vilja pröva lite andra stilar osv. Men sen måste ju tiden och pengarna räcka till också.. Men det är verkligen hur kul som helst att dansa och släppa loss!!!
 

RSS 2.0