Grekland - Ammoudia

Tjatja bloggen, och ni alla andra. Jag vet att det varit tyst här ett tag nu, men det är ju sommar för sjutton och det känns som att jag jobbar, tränar/spelar fotboll och hittar på massa annat däremellan så bloggen har hamnat lite på sidan av.
 
Den enda spännande som hänt är väl att jag, Hanna och Anja var i Grekland förra veckan och göttade oss med sol, bad, värme, mythos och god mat. Vi bodde i en liten by vid namn Ammoudia, ca 20min utanför Parga. Vi låg mestadels på stranden och stekte, åt god mat på kvällarna samt drack grekisk öl. En dag gjorde vi en utflykt till Parga (bilden längst ner) som var hur mysigt som helst. En liten by med flera små gränder och lite marknadsstånd mm. Finfint!!
Hade en skitbra, härlig och jätterolig vecka tillsammans med Hanna och Anja. Tack för den snyggingar!!
 
 

In the summertime

En awesome helg kickade igång en ny arbetsvecka i form av strålande sol, girlpower på jobbet, hus-hund-och-kattvakt, en löprunda som gick lite för tungt idag, lagade mat, värme i Värmland, lugn och ro på jobbet och om en vecka åker jag till Grekland med två snygga brudar.
Nu får det blir en kopp te framför tv:n. Vardagslyx enligt mig!!
 
Idag har det verkligen varit en såndär bra dag, fler såna tack, då energin sprudlar och man är hög på livet!!
 
 
 
 
 

En härlig helg med fina vänner

Det var en riktigt bra helg som började med oavgjort 2-2 mot Nor på bortaplan. Gött att åka hemåt med en poäng innan uppehållet. Härligt jobbat tjejer, vi är bäst!! Matchreferatet har ni HÄR!
 
 
På lördag hjälpte jag syster och Hannes att flytta in i deras första/nya lägenhet, eller jag och Evelinn höll oss i köket och diskade alla köksgrejer och blev bjudna på Mc Donald's mat. Perfect!! 
På eftermiddagen mötte jag och Sanna upp Jonas och Theres för att äta på BarBord. Jag åt hjortytterfilé och det var hur gott som helst. Till efterrätt blev det chokladterrin med chokladmousse och saltad kolasås, och det var hur GOTT som helst. Tror nästan inte jag ätit en godare efterrätt. Jummy!! Senare tittade vi på Maryland som spelade på torget och vi hade tur med vädret för precis när de började spela så sprack det upp i det tjocka molntäcket.
 
 
På söndag spelade vi Värmlänningarna på Viksholmen. Fint väder (om man bortser från en liten, liten regnskur) och det var jättekul. Cirka 50 personer i publiken men jag tyckte det var hur kul som helst denna gången. Vet inte varför det kan kännas så olika när det är samma spel och samma repliker varje gång!? Wierd.
 
Gick en härlig promenad på kvällskvisten och tänkte på alla fina människor som gör mig glad här i livet!! Tack alla inblandade för denna helg!

RSS 2.0