Knas!

Nu har jag och Anna kikat runt på olika förbindelsetider. Det kan bli lite tight när vi kommer till centralen imorgonbitti men raskar vi på så ska vi allt hinna med det flygtåg som vi planerat...
Det känns konstigt, imorgon sitter vi på flyget till Miami, och här hemma förbereder alla sina hem för första advent med ljusstakar, julstjärnor, utebelysning, julbak och julmusik. Ja, det känns knäppt! Vi ska liksom iväg till 25 graders värme nu. Wihou!!
Ha det bra här hemma så länge, när jag kommer hem igen kommer ni att få en del att läsa om. See ya!
(varning för gammal knasbild).


Att packa en resväska

Det har aldrig varit så segt att packa en resväska som inför denna resa. Gaaah! Det tar ju hundra år. Jag vet vad jag ska ha med mig men jag går mest runt och gör allt annat (=ingenting), fram och tillbaka, hit och dit. Det enda jag packat ner i väskan är underkläderna. Och sen började Idol, och det kan man ju inte missa nu när det närmar sig finalen. Nu har Idol en timmes paus, men ändå sitter jag kvar och trycker i mig chips och dricker coola. Tänkte leta upp lite roliga bloopers-klipp på youtube, för det tycker jag är kul. Det där med packningen kan väl vänta lite till (?) ..


Körsång

Här sitter jag med en kopp te och lyssnar på Svenska Kyrkans julskiva som landat i vår brevlåda, varför? Jag vet inte? Den var inte sådär jättebra heller, de vanliga julsångerna men inte med så bra körsång. Tacka vetja SingOut i Arvika som jag sjöng med innan jag flyttade hit. Den kören är det klass på vill jag lova. Och jag ska vara med på den suveräna julkonserten i år också. Jag kan ju inte bara skippa den för att jag bor här.

På tal om körsång. På lördag ska jag göra min första konsert tillsammans med kören jag sjunger i här. En Adventskonsert. (måste plugga text). Själva kören är en "nybörjarkör", som körledaren själv säger. Om jag ska vara ärlig så tror jag att jag kommer hoppa av efter jul. Kören har inte riktigt den klassen som jag skulle vilja (eftersom jag ändå sjungit i kör sen jag var sju år). Kören ligger uppe vid Sollentuna och det tar mig ca en timme att åka dit. Det känns sådär. Så efter jul ska jag försöka leta upp en kör som ligger närmare och som det är lite mer klass på. Jag har sjungit gospel i så många år så det skulle vara kul att prova på en annan genre. Typ, pop, rock!? Tänk er en rockkör, coolt.


Fotboll är livet!

Om 15 minuter är det dags för Milan-Barcelona. Vi har bokat soffan hos Tomas syster, för lyckligtvis har de Viasat-Sport. Wiie!! Kan bli en riktigt bra match. Jag hejjar inte på något särskilt lag, har aldrig gjort. Självklart hejjar jag på Sverige när det är VM och EM men när det kommer till klubbfotboll så kvittar det. Jag tycker mest att det är roligt att titta på.

Just det ja. Jag måste försöka hitta ett nytt lag här i Stockholm, saknar att spela boll, a lot. Men det får vi ta efter jul tror jag, hinns inte riktigt med nu. Fotboll är ju ändå en del av mitt liv, jag älskar att spela fotboll, det är så himla kul. Och jag gillade verkligen min förra klubb och tjejerna där, Gunnarskog. Saknar er!
Jag har spelat fotboll sen jag var ca sju år. Jag började att spela med killarna fram tills att Åmotfors (min modersklubb) fick ihop nog med tjejer till ett flicklag. Vi var inte direkt det bästa laget, förlorade det mesta, men vem brydde sig om det när man var så liten, då spelade man ju fotboll mest för att det var kul. Och alla lag hade så snygga ramsor som man hejjade och skrek. Och man tackade alltid efter matchen med, "Ge mig ett Å, ge mig ett I, ge mig ett F. Vad blir det!? ÅIF!!", och stampade i takt med fötterna i backen. Det var härliga tider det. Någon som känner igen sig?

Ha en fin kväll förresten!

Syjunta

Sen jag flyttade hit till Stockholm så har jag blivit meddragen på syjunta. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle börja sticka. Men nu när jag väl testat på det så har jag insett att det är riktigt kul. Jag är ännu en väldig nybörjare och har hittills stickat en sjal. Nu är jag inne på mina första sockor, som jag hoppas kommer att bli riktigt mysiga och snygga. Det är de ju i alla fall på bilden. Klicka!


Welcome!

Hej och välkommen till min nya blogg!! Jag kände för lite nytt och fräscht såhär innan juletider.

Man kan nästan säga att ett nytt kapitel börjat i mitt liv. Vi har flyttat till Stockholm och kommer att bli kvar här fram till sommaren, kanske längre, vem vet? Jag har två jobb på G, därmed lite beslutsångest, men "det löser sig" som Timbuktu sjunger. På söndag åker jag med en av mina bästa vänner till Miami på en veckas semester. Sol, värme, bad (?), shopping, god mat.. Ah, det ska bli gôrgôtt!
Jag hoppas jag gjort ett bra första intryck och att ni stannar för att läsa mer om min ooh så intressanta vardag (skämt åsido) som ni kommer att få ta del av.


RSS 2.0