I miss this

Idag har jag lyssnat på musik som påminner mig sjukt mycket om resan. Och idag har jag verkligen längtat tillbaka till de där 11 veckorna. Det känns som att det var hur längesen som helst som vi var iväg och som att det nästan aldrig hände, att vi aldrig var iväg. Men vi gjorde det, och jag saknar det jättemycket. Konstig känsla det där, att vi faktiskt har varit på andra sidan jorden, så långt bort man kan komma i princip. Cool! 
 
Alla minnen..
Sydney, upplevelserna,  Milford Sound, möten med många underbara människor, Lake Tekapo, goda drinkar och smoothies, Hong Kong, alla timmar vi spenderade i buss, Koh Chang, Abel Tasman, regn och solsken, Operahuset och Sydney Harbour Bridge, fest, segelbåt i Whitsunday Islands, åskväder, tyskar, Taupo och hotpools, thaimassage med fallande kokosnötter och palmer, snorkling på Barriärrevet, solbrända ryggar och vätskebrist, Hobbiton, flipflop, Fox Glacier, nudlar och tonfisk, Magnetic Island, paddla kajak, FergBurger och L&P, Maorierna, nutella och chokladtårta, Australia Zoo, kängurur och koalor, Auckland SkyTower, Hard Rock Café, heldagsshopping i Bangkok, crazy night out in Wanaka, Skybar i Bangkok, sola och bada, Koh Samet, goon, Fraser Island och dingos, Byron Bay och Cheaky Monkey, bada med delfiner, äta massa röd och grön curry, Chang och Singha, sköldpadda, Subway, Kiwi, Victoria Peak, cocacola, Huka Falls och så himla mycket mer..
 
Känslorna svallade över idag och jag fick ont i bröstet på något konstigt vis när jag tänkte på hela upplevelsen, en längtan tillbaka? Jag är så sjukt glad och stolt över mig själv att jag åkte iväg på denna resa som jag drömt om i så många år. Och jag är extra glad att jag fick spendera den tillsammans med min bästaste lillasyster. Kunde inte ha blivit bättre!!! Minnena kommer finnas med mig forever och alla kort är guld värda.
 
I miss this
 
 
 

Fotboll blir man glad av

Fotbollsträningen igår var väl inte direkt den bästa jag genomfört, men det är alltid lika kul att träffa tjejerna. Man blir så glad och på bra humör. Imorgon är det träning igen och jag hoppas att regnet håller sig undan.
 
Senaste matchen gick ju kanoners också, med vinst mot Torsby 2, tre fina poäng som vi behövde inför uppehållet. Nästa match, och sista inför sommaren, spelas mot Nor på fredag. Då ska vi ha med oss minst en poäng hem!
 
 

Midsommarafton

Midsommar är alltid lika trevligt. Tror jag nog gillar midsommar bäst av alla traditioner vi har här i vårt lilla land. Det spelar egentligen ingen roll hur vädret är, vi är ju vana vid regn på midsommar, men det blir ändå den där goa stämningen. Jag höll mig här hemma på Björkenäs på midsommar tillsammans med familjen och alla härliga grannar.
Vi plockade blommor och klädde midsommarstången som vi sedan dansade runt, sill - potatis - nubbe, jordgubbstårta, grillat och sallad, mycket folk, mycket prat, mycket skratt. (tyvärr ingen 5-kamp med tanke på vädret). Men annars var det allt det där som ingår på midsommar. Tack alla inblandade, ni är bäst!
 
 
 

Första plåtningen

Jag gillar ju att fota, allt från djur och natur till människor och detaljer. Men jag har liksom aldrig fotat någon person seriöst. Igår var Nalli här, hon ska ha bäbis om ca en månad och ville gärna ha några "gravidfoton". Först tvivlade jag på mig själv, jag har ju aldrig fotat på "det sättet" förut och "jag kan ju inte sånt" och blablabla..
Sen tänkte jag, "äh va fan", det kan ju vara kul att testa, och någon gång måste ju vara den första. Så vi provade lite olika vinklar och kläder och det blev en hel del kort som jag nu ska rensa och kanske redigera lite. Jag hade lite svårt med ljuset för det var så himla stark sol. Men det var riktigt kul faktiskt och jag hoppas Nalli blir nöjd!
 
 

Colours in the sky

Ikväll var himlen otroligt fin, särskilt när sjön nästan ligger blank!
 
 

Gospel och fäst

Igår hade vi gospelkonsert med SingOut. Det var mycket folk i kyrkan och konserten gick bra, fina soloinsatser då Herman gästade oss och sjöng två Samuel Ljungblahd-låtar. Awesome! Efteråt åt vi jättegod mat tillsammans hela kören och pratade och hade det trevligt.
 
Sen var det dags för party, jag och Isabell hade bestämt att vi skulle dra till Bryggan. Eftersom Herman också skulle det så gick jag och Isabell till honom innan. Spelade och sjöng, tittade på grymma artister på youtube och pratade. Mycket trevligt! Det var sköj på Bryggan också, lagomt med folk. Man behövde inte trängas, träffade många gamla bekanta. Käkade hamburgetallrik med strips innan vi begav oss hemåt Isabell.
Skitkul kväll, och idag lyxade vi till det med tacos till bakfyllemat. Nomnom!
 

Två senaste matcherna

Har hunnit med att spela två matcher sen sist. I tisdags åkte vi till Skoghall för att spela match, det gick bra även om slutminuterna var jobbiga då de fick en straff i 88:e minuten. Pust! Men vi höll ut ända till slutsignalen och vann med 3-2, och kunde åka med ett leende i bilen hemåt Arvika igen. 
 
Spelade även match igår då Töcksfors kom till Kolstavallen. Ja, vet inte riktigt vad jag ska säga? En riktigt jämn match då vi hade det mesta i första halvlek och Töcksfors i den andra. Det kändes som att vi fick jaga hela tiden och vi gick inte in 100% i närkamperna, lite panikartat och pingpong-spel. Det slutliga reslutatet kunde mer än gärna slutat 3-3 tycker jag, det hade blivit rättvist, med de lyckades peta in bolljäveln i 88:e minuten och vann med 3-4. Kändes riktigt, jäkla surt vill jag lova!! 
 
Sen har jag tagit tag i att göra en hemsida för damlaget (sånt tycker jag är kul). Om ni vill kika in oss, se tidigare resultat och truppen mm så finns vi här!

RSS 2.0