Välkommen du juletid

Ikväll har vi haft julkonsert med SingOut inför en fullsatt Trefaldighetskyrka. Det är alltid lika roligt att framföra vår egna julkonsert med tanke på att vi har en riktig låtskrivare i kören, Jörgen. Mer än hälften av alla låtar i programmet är skrivna av honom och just för vår julkonsert. Och sen är det så bra musiker med och Karin som dirigent är guld.
Nu är det bara ett år till nästa julkonsert och förhoppningsvis har vi någon nyskriven låt att framföra då :)
 
Dagen har varit toppen och fylld med det jag gillar mest och bäst. Att spela fotboll och att sjunga!
 

Julafton

Julen är förbi och den har varit jättefin. Synd att den är över så fort, jag menar så länge som man längtar och laddar upp i en månad. Jag var hemma på Björkenäs tillsammans med familjen och med systers pojkväns familj. I år ändrade vi vår tradition och åt julmaten innan Kalle Anka och gröten på kvällen (som alla andra verkar göra). Det funkade lika bra, nästan bättre, det blev inte lika stressigt när jag ska iväg till kyrkan för att sjunga. Så en bra ändring!
 
Izor var glad och han fick fina julklappar, granen var fin, Kalle Anka var bra, mamma var tomte i grannhusen, alla blev nöjda med sina klappar, jag hann inte äta gröten men tryckte i mig mycket julgodis istället, sången i kyrkan gick bra, vi spelade nya spelet mamma och pappa fick. Det var helt enkelt en jättebra julafton!!
 

Julen närmar sig

Förlåt för dålig uppdatering, har en lillasyster som påpekat det.
 
Ännu en julmys/tjejkväll har inträffat. I måndags packade jag, Hanna, Jojo och Anja pulkan med julskinka, vörtbröd, skumtomtar, glögg, julmust, knäck och ljus och promenerade en bit till ett gammalt hus där Hannas farmor bott. Ett gammalt hus som låg precis vid bäcken. Vi satt där i soffan och fotöljerna, åt hur mycket som helst, och hur gott som helst var det. Pratade långt inpå kvällen om allt mellan himmel och jord. Fina vänner man har!
 

Julmys med Sanna och Isabell

Hur bra kväll som helst. Julbak, skumtomtar, julmust, julmusik, glögg, Sunes Jul, Sanna och Isabell. Choklad, lakrits, rispuffar, paket, saffran, russin, nutella, snöflingor..
 


Hej mitt vinterland


Pynt och pynt och pynt

Mera julpynt! Det var ett himla tjat om julen och massa bilder på julpynt tänker ni säkert. Ja, kanske det. Men hur ofta är det jul? Och jag tycker det är så himla mysigt. Det blir gott om inlägg när man är sjuk och inte har något annat för sig. 
 

Julbordklänning

För någon vecka sedan var jag och Sanna i Charlottenberg. Egentligen skulle vi inte göra nått särskilt, strosade runt, letade lite julklappar, vi hittade en. Bättre än ingenting alls. Men jag fick med mig denna hem som jag tänkt ha på julbordet med jobbet. En enkel, svart klänning med resår i midjan och ett s.k skärp i samma tyg som klänningen och man kan knyta det vart och hur man vill. Jag tänkte göra det som ett halsband. Gillar den jättemycket. Och självklart var den på rea. Damn, I'm good.
 

Do they know it's Christmastime


Jul på Liseberg

Lördagen var en bra dag. Det blev en dagstur ner till Göteborg för att spendera dagen tillsammans, jag, Sanna, Isabell och Evelinn. Vi började i Nordstan med en lunch på en pastarestaurang och efter det var det julklappsjakt. Innan vi åkte vidare till Jul på Liseberg köpte vi oss en varsin Starbucks.
 
Jul på Liseberg. En aning för kallt men hur mysigt som helst med alla fint pyntade träd och hus. Lyckades pricka in och se sista delen av isshowen, cool och bra musik. Sen bara strosade vi runt och kikade in i butiker och trängdes bland folk. Vi hälsade på Tomten och djuren på Nordens Ark. Åt middag och spelade på de olika hjulen.
 
Innan vi åkte hemåt Värmland igen åkte vi ner till Evelinns skola i Åsa för att kika in den lite. Det var kul att se hur hon bor under sitt utbildningsår. Bilresan hem kan vi ta en annan gång, lite felkörningar här och där i vintermörkret. Men hem kom vi!! En helt awesome dag med dom bästa.
 
 

RSS 2.0