My precious!

Nu är den blå, kortärmade blusen MIN! Det var 10% rabatt på hela H&M:s sortiment så jag passade på när jag velat ha den här blusen jättelänge. Och jag är så nöjd. Längtar tills jag kan använda den. Funderar på att köpa det vita skärpet att ha till..

 


Melissa Horn

Lyssnar på Melissa Horn ikväll, gillar hennes texter.




Blått är flott

Jag har börjat gilla den klarblå färgen. Läckert, vill ha!!



Fotboll är livet, fotboll är bäst

Träningsmatchen idag gick faktiskt väldigt bra. Jag tyckte hela laget spelade bra och hade kämpaglöd. Vi vann mot Tungelsta IF med 5-1. Så himla gött! Sen finns det ju alltid saker man kan göra bättre och tänka på till nästa match. Som att sätta frilägen i målet istället för att skjuta rakt på målvakten, Nina i ett nötskal. Men jag sätter några i målet också faktiskt!! Kändes kul att spela i alla fall, gjorde mig illa i vänster hälsena på slutet dock. Förhoppningsvis är det bara en liten smäll som går över fort..
Det är ju bara så himla kul att spela fotboll. Wihej. Och ännu bättre blir det när jag köpt mig nya och fräscha dojjor. Snart så!

Ikväll passar vi Alfredsson-barnen. Åke och Ivar. Vi har käkat mos och kôrv, lite lördagschoklad, gjort ett stort bilhopp och tittat på Chuggington. Snart sussar de så gott och då blir det dillchips till dom äldre.

Min fina vän



Isabell Forslund


Här finns ingenting att klaga på

Då välkomnar vi helgen med en stor kram. Det blir snart en springtur och senare är det fredagstacos. MUMMA!

Förut tog jag fram saxen och klippte av mina favoritjeans som har spruckit på baksidan av ena låret. Dessa kan man ju göra shorts av, tänkte jag. Sagt och gjort! De kan ha blivit en aning för korta, det spörs att se till sommaren om jag vill använda dem. De får ligga längst in i garderoben så länge, det är ju trots allt mina favoritjeans.



Inspirerad av alla bra bloggar

Jag blir så inspirerad av alla bra inredning, foto och modebloggar så jag blir lite smått galen tror jag.

Just nu funkar det att bo som vi gör, flyttar lite hit och dit med i princip endast våra kläder i väskorna. Och eftersom vi inte har något eget utan hyr i andra hand så får det liksom bli så. Flytta runt lite. That's it! Men jag längtar till den dag då vi skaffar något eget igen för jag är jättesugen på att inreda. Det finns så mycket snyggt ju som jag vill testa!!

Och foto. Varför ska jag vara så seg med att komma igång med fotandet. När jag läser alla fotobloggar och ser alla foton som tas så vill jag också. Jag vill, jag vill. Och jag vill lära mig mer om photoshop. Ja men gör det då! Det är bara att sätta sig med photoshop och klicka fram och tillbaka så lär du dig något. Läs om andras photoshoptips. På internet hittar du nästan allt. Kommer du inte ihåg ditt nyårslöfte Nina!? "Få fingern ur". Det funkar inte att sitta och tänka att man vill göta något, man måste göra det också. Kom igen nu Nina!

Sen skulle jag även vilja göra lite dagens-outfit-inlägg, för ja, jag gillar att se vad människor har för olika kläder i deras bloggar och jag skulle också vilja visa. Men så kommer de där tankar "alla hemma i Arvika kommer tycka jag är en tönt om jag börjar med det". Men varför, varför ska jag tänka så? Går jag på högstadiet fortfarande eller? Ibland förstår jag mig inte på mitt eget tänkade. Är det något jag vill göra så ska jag göra det, och fullständigt skita i vad andra tycker.

Det kommer bli ändring här i bloggen, vare sig ni vill eller inte. Mer foto, mer kläder, mer outfits och kanske lite inredning. Hejja mig!!


På nya äventyr

Noll motivation idag. Måste ha vaknat på fel sida. Har fått vikariat på en tredje förskola här i Bagis vid namn Äventyret och ska vara där hela denna vecka, och förhoppningsvis hela nästa vecka också. Wiie! Känns bra att de gillar mig och rekommenderar mig för varandra. Ska snart dra på fotbollsträning, skönt att det är lite mildare klimat, kanske blir på bättre humör också.

Jag längtar så fruktansvärt mycket till sommaren just nu! Shorts, linne och bruna ben.



My new best friend

Mitt favoritarmband gick i sönder i julas så jag har varit på jakt efter ett nytt sen dess. Förra helgen, när mamma och pappa var här, så var vi inne på Indiska och helst plötsligt så låg det bara där framför mig. Så himla snyggt och jag kunde inte låta bli att köpa det. Min nya bästis!



Nu ska jag ta mig en springtur, tror Tomas skulle cykla bredvid och pusha på mig, haha! Kommer se kul ut. Jag kanske kan hoppa på pakethållaren om jag blir alltför trött. Det blåser lite men solen är framme. Ska även kika upp den nya förskolan som jag har fått vik på hela nästa vecka och ikväll ska vi (eller jag i alla fall) hejja på Loreen tillsammans med dillchipsen och coolan.


You better run you better do what you can

Hittade dessa foton som jag tog med min lillasyster Sanna i somras. Jag tvingade ut henne i skogen när det var grått och kallt och lät henne gå barfota. Inte så snällt av mig men en del foton blev rätt så bra faktiskt, eftersom jag är nybörjare med systemkamera. Jag gillar dessa två starkt!



Det blir storstad i sommar

Ja det händer en hel del just nu. Tomas har fått sommarjobb som brandman i Stockholm, wihej för han, så vi kommer att stanna kvar här över sommaren. Känns mycket bra!! Därmed kommer jag att spela fotboll i BKBK i sommar, vilket också känns mycket bra. Sommar i Stockholm kan ju inte vara helt fel.
 
Två "problem" uppstår dock. Vi måste fixa nytt boende från och med mitten av maj, och jag måste ha ett sommarjobb, eller ett jobb helt enkelt. Gah! Det här med jobb är något jag får lite panik över. Att jobba som timvikarie på förskola är en rolig men ganska jobbig situation. Man vet ju inte hur mycket man kommer få jobba varje månad och därmed har man ingen aning om vad inkomsten/månad blir. Knivigt! Jag ska söka sommarjobb på alla BR-leksaker butiker tänkte jag, efterrsom jag fick in en liten fot där i vintras. Tänkte även höra om de behöver sommarvikarie på förskolorna här omkring och har även ringt ett företag som jag sökte jobb hos i höstas. 

Att stanna kvar i Stockholm känns bra, även om jag blev lite ledsen när vi skulle stanna kvar så tror jag att det är bra för mig. Jag är inte redo för att flytta hem till Arvika än känner jag. Och ju mer jag tänker på att vi kommer vara i Stockholm under sommaren desto mer pepp blir jag på det istället för att tänka på hur mycket jag saknar allt där hemma. Det är just saknaden efter alla som gör att jag vill hem, och att man är van att vara hemma under sommaren. Detta blir ju första sommaren ever någon annanstans, om ni förstår. Men det hindrar en ju inte från att åka hem till värmland, jag kan ju inte skippa att ligga på bryggan och höra vågorna klucka vid Smultronstället bara för att jag bor här. Nej, det kommer nog bli några helger i mitt lilla paradis. Och den som vill får gärna komma och hälsa på här i storstaden!!!


Nationalsången

Det var så häftigt!! Att sjunga nationalsången i Löfbergs Lila Arena för 5774 människor (publiksiffra) var det häftigaste jag varit med om. Vilken känsla, vilken kick! Jag ville bara tillbaka ut på isen och sjunga en gång till. Och igen, och igen, och igen, och igen. Det går inte att beskriva känslan riktigt. Awesome helt enkelt! Det är efter ett sånt här tillfälle jag förstår hur mycket jag älskar att sjunga och uppträda. Jag snackar om den där underbara kicken igen. Wiie!
Lillasyster filmade hela sången och här nedan ser ni resultatet.

Vi fick jättebra sittplatser och vi träffade kusinen Maria som var där. Och Färjestad tog hem segern, gött!

Så jag får tacka min bästaste pojkvän för att han ordnade allt detta. TACK! Du är bäst och jag älskar dig!



a feel-good-weekend

Helgen har passerat och vi har hunnit med en hel del. I fredags åkte vi in till stan och gick på Vasamuseet. Riktigt häftigt var det faktiskt. Ibland undrar jag varför jag inte blir arkeolog (som jag ville när jag var liten), för jag tycker det är så häftigt med gamla utgrävningar och liknande. Alla dekorationer av olika skyddsgudar och alla färger som skeppet hade. Vilket jobb de gjorde! Den guidade turen var intressant och tjejen som snacka var mucho bra. Efter det gick vi och checka in Slottet och Gamla Stan. Åkte hem och gjorde tacos och såg på film som avslutning på dagen.

På lördag åkte jag, mamma och pappa in till stan igen för att göra Drottninggatan. Mycket folk och vi kunde inte gå så länge för kl.15 skulle jag få födelsedagsgäster. Full rulle i tre timmar med massa tårta, kaffe och lekande barn. Man blir trött i öronen efter en sånhär dag så vi gjorde god mat och spelade lite kort på kvällskvisten.

Idag har jag spelat min första match med BKBK. Det var väldigt nervöst eftersom jag inte vet hur de spelar eller någonting. Jag har ju bara varit med inomhus och nu var det 11-manna som gällde. Jag fick spela forward (där trivs jag som bäst). Det gick hyffsat bra! Vi förlorade matchen men vi hade några heta chanser och det var ju första matchen på stor plan så det kan ju inte få perfekt från början. Men det var kul!! Jag vill spela mer..

Det har varit en mycket bra helg, det var jättekul att ha mamma och pappa på besök. Nu har de åkt hem och imorgon är det back to reality. Spännande att se om det blir någon förskola som behöver mig denna vecka. Hoppas ni andra haft en toppenhelg!!



RSS 2.0