Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag! När jag var liten skrev jag alltid i mina små pappershjärtan (och antagligen fler med mig) "Grattis på alla hjärtans dag" och sen gav bort dom till alla jag kände. Grattis? Trodde jag att alla hjärtans dag var en person, eller att personerna man gav hjärtana till fyllde år? Eller, eftersom alla hjärtans dag ska framstå som en fin dag för alla, precis som en födelsedag är. Varför skrev man grattis? Jag har i alla fall inget bra svar.

Denna dag får jag antagligen fira med mig själv. Jag tänkte storstäda hela lägenheten, sen ska jag tvätta, men först ska jag ta en härlig promenad med den vita lilla hårbollen. För att lyxa till det lite tänkte jag gå och köpa fina blommor och lite choklad som jag kan gotta mig med ikväll. Hoppas ni alla får en fin dag och ta hand om er och era nära och kära.

Ska nämna något om min fina pojkvän som jag inte kan pussa idag. Du är bäst, och jag saknar dig! Det var kallt inatt så det hade varit bra om du va här och värmde mig. Men snart så! Jag älskar dig på alla hjärtans dag och alla andra dagar! PUSS.


Kommentarer
Postat av: felicia

glaaad alla hjärtans dag! :D

2012-02-14 @ 13:02:47
URL: http://feliciaspassage.blogg.se/
Postat av: cocothulin

tack så mycket! glad alla hjärtansdag på dig :)

2012-02-14 @ 18:53:07
URL: http://cocothulin.se
Postat av: malin, fyratips

jag skrev också på små papperhjärtan till mina kompisar, dock "ha en bra alla-hjärtans-dag", vad jag kan minnas. störde mig otroligt på allt grattis, lättstörd(?) som jag tydligen var (det är ju inget att störa sig på egentligen, bara lite konstigt).

2012-02-14 @ 19:26:58
URL: http://fyratips.tumblr.com
Postat av: Mathea

Fina!



re. urs då. inte kul du.. Jobbar du på br nu? :) kram

2012-02-19 @ 15:29:35
URL: http://lejonhuvud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0