Miami - Dag 9

Hemfärd! Checkade ut och drog en sista veva på stan, spontanshopping är den bästa kan vi nog båda konstatera som handlade en hel del sista dagen. Vi tog en sista frozen daquiri på Bayside innan vi återvände till hotellet för att haffa en taxi till flygplatsen.

Allt gick som det skulle tills vi satte oss i planet, och där fick vi sitta i två timmar för att kaptenen ville ha bättre värden på just hydraulik-läckan-grejen som vi drabbades av på vägen till Miami. Så ja, när vi kom till Madrid hade vi missat vårt flyg till Arlanda. Vi fick nya biljetter men var tvungna att ta "genvägen" via Zürich först. Jippie! Och vi fick sitta i Madrid i fem timmar, nästan ingen kunde engelska, gaah, men vi lyckades få en smörgås gratis. Tack!
Vi var trötta som as, men lyckades ändå hålla humöret uppe tills vi äntligen landade på Arlanda. Då händer det som vi skämtat om hela veckan, våra bagage har naturligtvis fastnat i Zürich. Så vi fick åka hem med endast handbagage och var lagomt arga, irriterade och trötta. Dock anlände väskan fram till dörren dagen efter!

Vi har haft sån jäkla otur med allt som heter flygresor (lyckligtvis överlevde vi dock), men vi hade det så himlans bra i Miami. Vi har ätit god mat, druckit goda drinkar, njutit av solen och värmen, varit turister och tagit kort på det mesta, sett feta och kurviga amerikaner, stora rumpor och bröst, skrattat, jag har pratat dålig och lite engelska, vi har fått många biltutningar på oss (vad nu det ska betyda), vi har åkt buss och taxi, gått på obehagliga gator, sett två gratisfilmer på hotellet, jag har shoppat mina första converse som jag är supernöjd med. Det har trotts allt varit en bra resa och vi har mycket att berätta för barnbarnen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0