Whitsunday Islands

Efter bussresan med Greyhound landade vi i Airlie Beach! Mysigt ställe med fin Lagoon, lite shopping och vi fick tag på ett dorm med 19 bäddar i. Haha. Kändes lite som att sova i en sjukhussal (även om jag aldrig gjort det). Vi fixade även så att dagen därpå skulle vi ut med sen segelbåt och övernatta en natt på båten. 
 
Segelbåtturen var i vackra Whitsunday Islands. Vår båt hette Siska och vi var 12 personer på hela båten: 9 tyskar, jag och Sanna och 1 engelsk tjej + besättningen. Jättefin båt och vi började med att åka en bit och sen fick vi snorkla samtidigt som de matade fiskarna precis runt oss. Läskigt och lite panik fick Nina. Fick himla god mat på båten och på kvällen låg vi länge uppe på däck tills vi märkte att åskvädret kom närmre. Från kl.00-03 var det världens åskväder precis över oss och jag är glad att vi överlevde natten. Haha!
Nästa dag gick vi iland vid Whitesand Beach. Solglasögon var det som gällde, även om det va molnigt så va sanden bländande. Vackert ställe!!
På vägen tillbaka till Airlie Beach hade vi strålande väder, hur underbart som helst att ligga på däck och ta det lugnt. Bra födelsedag!!!!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis älskling!! Hoppas du inte glömde tårtan?
Du kommer få dina bästa presenter nånsin när du kommer hem!
<3

2013-03-22 @ 10:17:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0