Minisemester

Förra veckan hade jag semester, så himla gött. Jag, tillsammans med trevligt sällskap åkte ner till Göteborg för att spendera hela dagen på Liseberg. Lite folk, mycket karusellåkning, 5-kamp, stjärnvinst på Marabouhjulet, spegelhuset, glass och mycket annat roligt. Vi fick sova hos fina Lisa, tack så jättemycket!
 
Dag nr 2 gick vi på stan och shoppade, eller jag shoppade kan man säga, hittade en hel del fint och bra inför hösten. Det var ju Kulturkalaset så det var mycket folk och olika aktiviteter och stånd på stan. Roligt! Vi lunchade med kusin Adam och hans tjej Michelle på Pizza Hut. Nomnom! På kvällen åt vi mongoliskt med Lisa och Linnea, och senare mötte vi upp med Adam och Michelle igen och tog en cider till bra musik!
 
Dag nr 3 drog vi iväg mot Kungshamn. Fint väder, men det blåste ganska kallt. Räksmörgås, promenad bland fiskehus och bergsslätter, ett glas vin i solen, kvällsmat på Harry's. Tog det lilla lugna och bara strosade.
 
Dag 4, efter en god frukost med fin utsikt åkte vi över till Smögen och gick den långa bryggan samt kollade in i småbutiker och jag köpte lite inredning, åt gooood räkfrossa och drog sedan till Lidköping. Lidköping var ett oväntat stop men väldigt mysigt. Strosade runt lite, åt god mat på Pitcher's på kvällen, köpte godis och kollade på tv. Hotell från 1800-talet med inredning efter årtal. Cool.
 
Dag 5, Supergod hotellfrukost innan vi drog ut till Läckö slott. Fränt med slott!! Gick runt och kikade lite innan vi drog iväg med bilen igen och käkade upp resterna av gårdagens godis, mums.
 
Awesome vecka, awesome helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0